Gemini Torony – penthouse lakások, teremgarázsok

Ingatlan belső megtekintése:

https://webseta.hu/r2031453/nappali_2/65,63/4,36/75,00/

Ha csendes, kertvárosias környezetben, jó közlekedéssel keresi álmai lakását, akkor a GEMINI TORONY az Ön számára az ideális megoldás! 10 + 10 millió forintos támogatás is igénybe vehető az új CSOK alapján 3 gyermek esetén!

1223 Budapest, Gyula vezér út 50. Helyszínrajz

Teremgarázs- Tároló PinceszintPinceszint 
5,0 x 5,0 m = 25 m2  
Vételár (2 x 6.990.000,-Ft)13.980.000,- Ft 
   
TeremgarázsPinceszint 
5×2,5m=12,5m26.990.000,-Ft 
   
Alaprajz  

    

Az épületek általános leírása:

A 2.543 m2 nagyságú telken felépült 9 szintes lakóépület két különálló „A” és „B” toronyrészből áll. Az épület 2010-ben került átadásra.

Mindkettőben külön lépcsőház és akadálymentes közlekedésre alkalmas lift készül. Az épületek bejárata a két toronyrész között elhelyezkedő díszkertből nyílik, a közlekedés akadálymentes módon került kialakításra.

Az „A” és „B” épület földszintjén lakások és tárolók, valamint gépkocsi tárolók kaptak helyet. Az épület 1-6. emeletén találhatók a lakások. A tetőtérben kerültek kialakításra az ún. penthouse lakások, melyek tágas tetőteraszokkal rendelkeznek.

A lakások alaprajza igény szerint módosítható és akár több lakás egybenyitására is van lehetőség.
Az épületet a modern építészet stílusjegyei jellemzik: egyszerű, tiszta, világos, visszafogott formák, áttekinthető elrendezés, egyszerű vonalak. A lakások belső elrendezésénél törekedtünk a nappali (vendégfogadás, étkezés, társas élet) és az éjszakai (pihenés, tisztálkodás) funkciók elválasztására.
A lakások legtöbbjéhez fedett terasz tartozik.

A lakások jó tájolásúak, világosak, levegősek. A lépcsőházak természetes fénnyel megvilágítottak. A szép és hangulatos természeti környezet, a nívósan kialakított terek, valamint az épített környezettel összhangban álló igényes kert lehetőséget teremtenek arra, hogy itt a pihenésre vágyók igazi otthonra találjanak.