Bemutatkozás

Családi vállalkozásunkat 1983-ban alapítottuk és működtetjük azóta is sikeresen változatlan tulajdonosi formában. A cég fő profilja az építőipari kivitelezés; generálkivitelezőként vagy fővállalkozóként, illetve az építéstervezés volt.

Két évtizedes eredményes piaci jelenlét után további fejlődési irányként az önálló beruházásban készülő lakásépítést határoztuk meg. 2005 márciusában a Promontor Ház, illetve 2007 februárjában a Laurus Lakópark projektjeinket adtuk át Vevőink részére.

spletna stran podjetja

Jelenleg Budatétény kellemes lakóövezeti részén, 2 projektünkben, a Rivus Lakópark (75% elkelt) és a Gemini Torony (75% elkelt) épületeiben tudunk azonnali költözéssel, rendezett jogi háttérrel, változatos kialakítású (38-107 m2), minőségi kivitelezésű új lakásokat ajánlani az új otthont keresők részére.

Vállalkozásunk azt a vásárlói réteget célozza meg, mely magas színvonalú, kiforrott technikai háttérrel és mérnöki tapasztalatokkal rendelkező, megbízható hazai vállalkozástól szeretne lakást vásárolni, és élvezni annak minden előnyét.

Tekintse meg lakásainkat élőben, előzetes időpontegyeztetés alapján!
Telefon: +36 70 434 1734